Top 5 julekalender der er anderledes & særlige

Er det lidt kedeligt at købe den samme chokolade julekalender, den safe beauty julekalender fra Matas, eller den sikre vinder med en øl julekalender? Er det i år, at der skal ske noget sjovt og anderledes? No problemo, vi har samlet vores bud på de årets 5 mest anderledes og særlige julekalendre, som skiller sig ud fra de gode klassiske og traditionelle af slagsen! 

Joe & Sephs Gourmet Popcorn julekalender

Hvem elsker ikke popcorn? Den traditionelle snack har i hvert fald fået stort fokus den seneste tid og nye anderledes udgaver af den ellers salte snack viser sig! Sødt, salt, spicy.. Julekalenderen åbner sig som en julebog og skitsere Joes popcornkøkken ved juletid. Smagsvarianterne er mange og det er en drøn drøn fed måde at udforske smagsnuancer på.

En ting er sikkert: Det giver en helt ny oplevelse af at spise popcorn!

Fyld selv julekalender med billede

Foreningen af chokolade og personlighed! JA TAK! Denne julekalender fra CEWE giver dig mulighed for at at personliggøre din julekalender med 25 billeder. 1 stk. billede på bagsiden af hver låge samt 1. stk stort billede som dekorere hele julekalenderen. Det vil sige at modtageren hver dag både får et lækkert stykke kinder chokolade, men OGSÅ smilet over et dejligt minde fra billedet bag på dagens låge. 

Friends Julekalender

Er du eller kender du én der er kæmpe af den folkekære serie FRIENDS? 
Så er denne julekalender lige sagen!

Julekalenderen er spækket med alverdens FRIENDS gadgets. Ikke nok med det, så gemmer der sig også bag hver låge citater og billeder fra serien, som helt sikkert vil bringe et smil og grin frem.

Vildt sjov, specifik og anderledes julekalender 🙂 

The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

Trænger chokoladejulekalenderen til at blive skifte ud? Skal der ske lidt nyt og anderledes på den front? 

Denne julekalender med intet mindre end flæskesvær er et fremragende bud på et alternativ! Oplev de velkendte flæskesvær på en ny og spændende måde! 

Fernet Branca Julekalender

Glæd dig til en unik julesæson med Fernet-Branca julekalenderen! Dette er ikke blot en kalender, det er en hyldest til smagen af Fernet-Branca og en måde at fejre julen på en ekstraordinær måde.

Bag hver af de 24 nummererede låger gemmer sig en overraskelse, der vil forkæle dine smagsløg og tilføre din jul en ekstra dimension. Fernet-Branca er kendt for sin komplekse smag og unikke urteblanding, som har været en velbevaret hemmelighed siden 1845. Med denne kalender kan du opleve den autentiske italienske aperitifkultur i dit eget hjem.

 

Smukt designet med julemotiver, er vores julekalender den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Den skaber en festlig atmosfære og er en skøn måde at tælle ned til juleaften på. Gør din jul uforglemmelig med Fernet-Branca!