Mere end bare rom..
Hvis du er typen der virkelig sætter pris på, når der er gjort noget ekstra ud af sagerne, så skuffer A.H. RIISE julekalender med rom på INGEN måde. Hold nu op, hvor julekalenderen er gennemført! Bag navnet A.H. RIISE gemmer sig masser af dansk historie og det er i denne historie at julekalenderen i den grad tager sit afsæt. Julekalenderen er bygget op som en gammel bog. Når “bogen” åbnes, bliver du mødt af små historiske teasere, som fortæller lidt om, hvem A.H. RIISE var og hvad der ligger bag navnet som idag er et dansk varemærke. 

I en tid, hvor tendensen kalder på historie fortælling og det at tilføje yderligere værdi til et produkt mere end blot dens kunnen. Så rammer A.H. RIISE med udarbejdelsen af denne rom julekalender sømmet også lige på hovedet! 

Kæmpe fan!  

 

Dansk kvalitet i smagen..
Hvad smagen angår, så kan jeg også her give min anbefaling. Uden at være den største rom kyndige ekspert, så vil alligevel trygt vove den påstand, at rommer i denne julekalender er ganske fortrinlig! Og så er der bare noget med små flasker – jeg er vild med det! 😀 

Antal Julehjerter
Alt i alt vil jeg give A.H. RIISE julekalender med rom, 5 ud af 5 mulige julehjerter <3 3 <3 <3 <3 
Både rommen som kerneprodukt er ganske glimrende men også indpakningen og udformningen af julekalenderen med al historien er helt faktastisk. Stor anbefaling herfra!