Lakrids Julekalender

Lakrids Julekalendere

Lakrids er på ingen måde “bare lakrids”. En julekalender med lakrids tager dig med ind i lige så stor en verden fyldt med forskellige smagsindtryk som en julekalender med fx. chokolade.  Det beviser indholdet af disse helt fantastiske julekalendre med lakrids – snyd ikke dig selv eller en du har kær for denne forkælelse!

Lakrids er ikke bare lakrids - find ud af det med en lakrids julekalender..

Lakrids kommer i mange forskellige nuancer. Hård lakrids, blød lakrids. Salt lakrids, sød lakrids. Lakrids med et tvist af hindbær, lemon, orange, mint.. Lakrids overtrukket med hvid, mælke eller mørk chokolade. Variationerne er mange og flere end vi i hvert fald var klar over. En julekalender med lakrids, giver dig den perfekte måde at prøve de mange forskellige smagsmuligheder. En lakrids julekalender forpligter til at spise lakrids hver dag. Så det er nødvendigt at efterleve denne pligt! Men Thomas har nu i øvrigt os hørt et eller andet sted, at lakrids er sundt 😉 

 

Vi har testet dette års julekalender med lakrids fra selveste vores danske lakrids konge: Johan Bülow – så hop evt. ind og læs mere om den. 

 

Ellers vil vi blot ønske rigtig god fornøjelse!