Slik julekalendere

Slik Julekalendere

 

“Slik høre kun weekenden til”. Sikke vrøvl! I julen er HVERdag SLIKdag! Så frem med slik julekalenderen – det er i øvrigt fuldstændigt tilladt at anskaffe sig flere af slagsen! Slå jer løs blandt udvalget af slik julekalendre herunder – vi er ret confident, at I ikke vil fortryde det 😉

Stort udvalg af slik julekalender

Når det kommer til de søde julekalendre, så er traditionen typisk at vi fluks render ud og får fat i vores højt elsket chokolade julekalender. Forstå os ret – det er der på sin vis absolut intet galt med! Men en slik julekalender kan bare noget andet. Derfor er det da også en fantastisk ide at anskaffe sig én af hver (mindst). En slik julekalender klær’ i øvrigt også rigtigt godt en chokolade julekalender – så har du rationaliseret dig frem til samme – så kan vi kun give dig ret! 😀 Vi kan altså konkuldere at en slik julekalender er et must!

 

Silk Julekalenderen er også det oplagte valg, til de utænkelige 2 % der ikke kan lide chokolade! Klik ind på chokoladejulekalender for nærmere info om den procentsats. 

 

 

Men skal du give en julekalender i gave og vedkommende overraskende nok ikke kan lide chokolade, så redder slik julekalenderen dig med bravur.