Børne julekalender

Julekalendere til børn

Hvem sætter mere pris på alt, hvad julen indebærer end vores kære børn? Forventninger, længsel og julelys i øjnene – husker vi det ikke alle? 🙂 Heldigvis findes der et væld af børnejulekalendre, som kan dulme de 24 lange dage for børn. Vi hari samlet et stort udvalg af disse børnejulekalendre. Lige fra dem der hører til årets TV julekalender, de klassiske gode chokoladejulekalendre til dem med legetøj – slå dig løs! 🙂

Julekalender til børn kommer i mange afskygninger

Julen står for mange børn, som noget de venter i spænding på hele året! Ventetiden i december måned, er dog ofte særlig lang i de smås øjne! En børne julekalender er her både god til at give børnene forståelsen for: “hvor mange dage er der nu til jul?” men samtidig også forsøde den lange laaaange ventetid, inden den store aften oprinder! 

 

Børne Julekalenderne kan groft set opdeles i to: 

 

Børnejulekalender der høre til årets TV julekalendere 2020

Dagens højdepunkt er tit de 20-30 minutters TV børnejulekalender, der ruller over skærmen hver aften. Hver TV julekalender har sin egen julekalender, der gemmer på små hint om, hvad der skal ske i dagens afsnit.

 

Børnejulekalender i alle andre afskygninger 

Julegaver, julegaver, julegaver. Vores kære børn elsker dem. Ikke desto mindre høre julegaverne sig til d. 24 december. Men! En julekalender/pakkekalender er en god måde at holde børnenes iver for juleaften lidt i skak! Hvad End det er chokoladejulekalenderen, som giver lov til ét stykke “snoller” hver dag eller en legetøjs julekalender som giver en ny ting at lege med hver dag – så går begge dele “rent ind”! 

 

Spørgsmålet er blot: Hvilken chokolade og hvilke legetøj der er et hit for lige præcist de den/dem du skal køb en børnejulekalender til? 

 

FIF! Vi elsker alle at forkæle vores børn. Det gælder både forældre, moster/onkel, bedsteforældre, bonus eller noget helt femte. Det er derfor altid en god ide at tjekke op på, om børnene/barnet allerede har fået en julekalender eller måske flere og hvilke det er. Så er du sikker på, ikke at komme til at købe dobbelt af den samme børnejulekalender 🙂