Gin Julekalender

Gin Julekalendere

Gin har de seneste år, vundet stort indpas hos os danskere. Varianterne der er at vælge imellem er mange – rigtig mange. Derfor er en Gin julekalender en fremragende måde, at prøve lidt forskelligt gin. Vi har sørget for at finde frem til et fremragende udvalg af gin julekalendre som I kan udforske!

Hvad kan en gin julekalender?

“Jeg kan ikke lide gin – det smager af gran”. Sikke noget vrøvl!! Nej, ret skal være ret. Det er rigtigt at DÅRLIG gin smager af gran og så endda på en temmelig væmmelig måde. Men sådan er det jo faktisk med de fleste dårlige versioner. 


Gin smager fantastisk og gin kan smage meget forskelligt. 


Gin kan tilføres mange forskellige smagsnuancer. Reglen for at spiritussen må betegnes som gin, er blot at den primære ingrediens skal være enebær (som mange forveksler som gran i den dårlige gin). 


Der er et hav af forskellige smagsnuancer. Om du er til den bitre, den søde, den whisky inspireret der nydes som den er, eller noget helt fjerde. Derfor er vi af den overbevisning, at langt de fleste vil kunne finde en gin, som de bliver ellevilde med. Og hvilken anden hyggelig måde at smage sig igennem de forskellige smagsnuancer – end med en gin julekalender! Halløjsa, vi er solgt og har da allerede anskaffet os vores egen 😉 Gin julekalenderen er oplagt både for nybegynderen, som kan lade sig overvælde af den fagre nye verden. Men gin julekalenderen er også god til gin entusiasten for inspiration og nye indtryk. 


Ligesom med vin, så er gin en ting vi kan hygge os om og finde sammen om med mange forskellige oplevelser af smage og dufte. Med en gin julekalender, kan du gøre både andre og dig selv drøn glade 😉  


Psst. Det nytter ikke at have en drøngod gin, hvis du alligevel har tænkt dig at blande den op med en elendig tonic eller anden mixer. Tonicen eller mixeren er mindst lige så vigtig for en god drink, som selve ginnen. Så glem ikke også at give kærlighed til tonicen/mixer.  


Jeg håber du fandt mit sniksnak konstruktiv og det hjalp dig på rejsen til at finde den helt rigtige julekalender – Der er hvert fald ikke tvivl om, at jeg selv ville blive MEGET glad for en gin julekalender!

Rigtig glædelig jul!

/ Mette