Julekalendere til kvinder

Julekalender til kvinder

Kvinder. Dem der bare helst vil have, at vi kan udøve tankelæsning og finde det helt rigtige uden at de siger, hvad de vil have. Er det ikke sådan? Det mener Thomas i hvert fald helt bestemt 😉 Om det forholder sig sådan med alle kvinder, det vil vi lade forblive i det uvisse. Men for alligevel at give en hjælpende hånd, til valg af julekalender til kvinder om ikke andet, så har vi herunder samlet et godt og bredt udvalg af skønne julekalendre til kvinder. Nok til at der også er plads til at lade sig inspirere – forhåbentligt med succes!!

Sådan finder du den helt rigtige Julekalender til kvinder

Alle kvinder bliver glade for at få en julekalender. OGSÅ selvom at de siger: “det er ligemeget, det behøver jeg ikke”. Nej, det kan godt være – men det giver altså rigtige gode points alligevel! Og så er det sådan set ligemeget, om der er tale om en partner, en søster, en mor eller en bedstemor.. 


Så hvordan vælger du den helt rigtige julekalender til en kvinde? 


Det vigtigste, er som oftest, altid at vise, at du kender modtageren rigtig godt. Du ved nok sådan: “arj, kunne du godt huske det!?” eller “ja, det var lige det jeg godt kunne bruge!”

Det er da helt sikkert også fedt at modtage sådanne gaver – også når det gælder julekalendre! 


Så! For at finde den helt rigtige julekalender til kvinder: Kend kvinden. Hvad er hendes interesser i dag? Eller endnu bedre: Hvilke interesse har hun, som hun ikke får dyrket i den grad, som hun har lyst til? Så er det med at slå til! Det kunne være den travle småbørns mor, som i hverdagen ikke har for god tid til at eksperimentere med eller udforske forskelligt kropspleje. Det kunne også være den snusfornuftige bedstemor, som alle dage har brugt og købt den samme kaffe eller chokolade. 


Når du har valgt den helt rigtige blandt julekalender til kvinder, så handler det om, også at give julekalenderen på den helt rigtige måde. Hertil et lille FIF! Så klassisk enkelt som det kan være: HÅND skriv et personligt kort til modtageren og fortæl, hvorfor du synes hun fortjener denne julekalender. Det virker – hver gang! 😉


Rigtig god fornøjelse med udvælgelsen blandt julekalender til kvinder! 🙂