Øl Julekalender

Øl Julekalendere

Juleøl, nisseøl, specialøl, almindelig øl.. Uha, der findes utallige variationer af den folkekære drik. Øllen. Netop variation er især fidusen ved en øl julekalender. En glimrende måde at få smagt noget forskelligt. Det eneste problem er blot at vælge hvilke(n), øl julekalender det skal være! 🙂

Øl Julekalender og variationer

Mette og Thomas deler på ingen måde valg af øl. Hvor Mette er lidt dame tøset og egentligt kun er til de blonde og gerne hvede øl – ja så er Thomas en hund for de mørke og kraftige øl. Lige Mette og Thomas er store konkurrencemennesker og kan lave en konkurrence ud af alt – også af øl. Derfor er det også flere gange sket, at de to bestemmer sig for at finde de bedste øl – i hver deres ende af øl skalaen. Det pudsige ved det, er at de faktisk som oftest finder øl varianter,  som den anden også rigtig god kan lide. Blond som mørk! En julekalender med øl kan præcist det samme. Med en øl julekalender slipper du dog bare for besværet i at fræse rundt og finde alle de forskellige øl. Du skal blot sørge for at anskaffe dig en øl julekalender – super nemt!


Så læn dig tilbage, lad dig selv blive draget af hvilken julekalender med øl du selv kunne tænke dig at prøve eller måske gerne vil give til en heldig modtager? 


Rigtig god fornøjelse!