Julekalender til kæledyr

Julekalender til kæledyr

Vores kære dyrevenner. Hvem er det der siger, at de skal snydes for en julekalender til dyr? Det er i hvert fald ikke os! Vi er kæmpe fan af at vores dyr også skal have lov at føle at julen er den søde tid. Se udvalget af julekalender til dyr. Om det er hund, kat, hest..

Kæledyr har også ret til en julekalender..

De kære kræ. “Det er jo bare dyr”. Det er fuldstændigt forkert. De er dyr. Men dyrene er også en del af familien og relationen hertil. “De ved alligevel ikke hvad en julekalender til dyr er”. Nej, det gør de ikke. Men det kan vi også sige om julekalenderne til babyer – de ved heller ikke, hvad det er. Men fælles for dyrene og babyerne er, at de fornemmer det. Selvom vores dyr ikke ved, hvad en julekalender til dyr er – så vil de helt sikkert dele oplevelsen af den daglige hyggestund, som i sammen får, når der hver dag åbnes en låge i dyre julekalenderen og ud kommer der en godbid. Dyrene er nogle kloge væsner og de lærer hurtigt, at raslen ved julekalenderen til dyr betyder. Du vil blive drøn populær ved dit dyr. 


Gå ikke glip af at forkæle dit dyr med godter fra en julekalender til dyr. Det kræver så lidt og giver så meget igen. Uanset om det er hunde, heste, katte eller noget helt fjerde. 


Mette & Thomas kan i øvrigt skrive under på, at det er ganske normalt at forkæle dyrene på niveau med børn – også når det gælder julekalender. Mettes forældres brune formel 1 labrador Nova og Thomas forældres hyrdehund Salka, de bliver i hvert fald forkælet så rigeligt 😀 


Rigtig god fornøjelse med din julekalender til dyr og de hyggelige stunder der kommer med den 🙂