Billede Julekalender

Julekalender med billeder

En julekalender med billeder er, efter Thomas og Mettes mening, en af de mest personlige julekalendre du kan give til en anden. Den kan tilpasses til enhver modtager: bedsteforældrene, forældrene, en god ven/veninde. Julekalenderen med billeder kan du customize præcist som du vil. Ta’ et kig på de forskellige muligheder herunder.

Pssst! Hvis du savner inspiration til, hvem og hvordan en julekalender med billeder kan anvendes, så giver vi tips længere nede.

Til hvem & hvordan kan en julekalender med billeder anvendes?

Hvis du har børn..

De kære små rollinger som indtager vores hjerter med storm. Thomas er selv den stolte fader til snart to krudtugler og “Moster” Mette er én af dem som i sit stille sind går og drømmer om en julekalender med billeder af Thomas søn Per <3 Og det er ikke blot mosteren, der drømmer her. Det gør onklen, bedsteforældrene, de gode venner af familien. Alle dem, med nær relation til børnene, vil finde det så hyggeligt, hver dag at kunne åbne en låge i sin julekalender med billeder og se et fint lille billede af de søde små – evt. af børnene og modtageren sammen? 

 

Det perfekte ved denne julekalender er netop, at du selv kan bestemme, hvilke billeder der skal i julekalenderen. 

 

Hvis ikke du har børn.. 

Nu behøver en julekalender med billeder jo ikke kun indeholde søde og sjove billeder af de kære små. Næ nej, en julekalender med billeder, kan sagtens anvendes på anden måde. 

Hånden på hjertet – har du så en god ven/veninde eller anden relation, som du ser alt for lidt til? Det kan både Mette og Thomas i hvert fald skrive under på!

Brug en julekalender med billeder til at lav en sød gestus til en du holder af, men ser for lidt. Spæk den til med gode minder af dig selv og modtageren. Perfekt måde at række ud, især i en tid, hvor vi alle faktisk har ret travlt – right? :’) 

 

.. eller hvis du vil spice juletiden lidt op 😉

I dag er der rigtig mange gode bud på en erotiske julekalender til par – og de er skam også meget anbefalelsesværdige. De kan ligge lidt i den dyrere ende af julekalender mulighederne. Men alternativer er der altid! Hvis du har mod på det, så kan du lave en intim og personlig julekalender til din partner. Det behøver overhovedet ikke at være den helt store sexy undertøj fotografering. Det kan være en sød lille teaser til: Hvad der kunne vente senere den dag. En historie af billeder der bygger op til en sexy aften sidst på måneden. Eller bare en gulerod til at der venter en omgang massage.. Kun fantasien sætter grænser! 

 

Slå fast hvem modtageren er og customize så din julekalender med billeder, så du giver glæder og smil på læben til den heldige modtager. 

 

Rigtig god fornøjelse!