Erotisk Julekalender

Erotisk Julekalendere

Vildt og udforskende sexliv? Hverdag og leverpostej? Somewhere in between?

Uanset hvordan det forholder sig med dit og din partners sexliv, så er en erotisk julekalender en skøn og sjov måde at være tætte, intime og personlige med hinanden. Giv jer selv en tidlig julegave og forkæl hinanden med en erotisk julekalender! Psst! Man behøver faktisk slet ikke være i et parforhold, for at en erotisk julekalender giver mening 😉

Brug en erotisk julekalender til at værne om gnisten

“Kommer du/I til jul”? Et typisk spørgsmål der bliver stillet mange gange i løbet af december måned. Lad os bare sige, at med en erotisk julekalender, så er der rig mulighed for at komme mange gange inden jul, til jul OG efter jul! 😉 Det skønne ved en erotisk julekalender, er nemlig, at de fleste af sagerne kan gemmes og findes frem igen og igen og igen og.. 

Du får dermed en erotisk julekalender, du i princippet kan gemme og tage frem igen – hvor mange julekalendre kan lige dét!? 


Sex er en fantastisk ting! Nydelse, nærvær og omsorg. Men vi skal passe på ikke at falde i “plejer” fælden. Så kan denne ellers meget skønne ting, gå hen og blive trivielt og ensformigt – og det synes vi altså er synd! En erotisk julekalender er her fremragende til at give lidt ny inspiration, gode grin og generelt bare at pifte det hele lidt op. 


Brug den erotiske julekalender som en sød og pirrelig gestus til hinanden. “Vi har altså ikke tid til sex hver dag”. Nej nej bevares, det behøves heller ikke. Da vi som små med vores chokoladejulekalender sparede chokolader op, for at have det helt store chokolade mekka – så kan der også spares op med den erotiske julekalender. Selvom I ved, at tiden er trang de næste dage, så åben julekalenderen alligevel. Se hvad der er i den. Kig på hinanden. Lad jeres fantasier lege. Og glæd jer så. Glæd jer til at skulle bruge en aften, hvor i skal nyde godt at de “opsparede godter” fra jeres erotiske julekalender. 


Elsk hinanden, nyd hinanden – god fornøjelse!