Julekalender test

Anmeldelse af Johan Bülow lakrids Julekalender

Mette har haft fornøjelsen af at teste lakrids julekalenderen fra vores allesammens danske & legendariske lakridskonge Johan Bülow. Vi ved fra mange i vores omgangskreds, at dette efterhånden er blevet lidt af en klassiker i de danske hjem, men hverken Thomas eller Mette har før stiftet bekendtskab med den. 

Det laver vi om på nu! 😀  

Læs med og få Mettes oplevelse af Johan Bülow’s lakrids julekalender – måske du bliver fristet? 

Stærkt førstehåndsindtryk

Med Johan Bülows julekalender netop pakket op, stryger jeg min hånd hen over forsiden. 

Materialet er i pap – tilmed et bæredygtigt materiale af slagsen. Det er jeg altid glad for ved produkter. Ærlig talt, så finder jeg dét, som en dejlig nem måde at bidrage på til miljø fronten og få en god samvittighed – og så lykkedes jeg faktisk også med at bilde mig sig ind, at jeg så ligefrem fortjener lakridsen, som julekalenderen gemmer på 🙂 

Julekalenderen er designet  i sorte, guld og naturlige farver. Formet som var det en stor tyk bog, der gemmer megen visdom og hemmeligheder. Det er sådan en slags julekalender, jeg glædeligt har stående fremme, simpelthen fordi den pynter så flot. Ganske lavpraktisk, så er det heller ikke sådan en vakkelvorn én, som falder og tilter ned fra alting – det er personligt noget mit temperament er svært glad for 🙂

lakrids-by-johan-bulow-julekalender-2020-2

Mere end bare lakrids..

Allerede på forsiden starter fortællingerne. Hos Johan Bülow er de helt faktiske med ord og vigtigere endnu – i valget af HVAD de skriver. Når julekalenderen åbnes, finder du i julekalenderens rygge et lille fint skriv. Kort & godt. Det fik et smil frem på mine læber. Til min store positive overraskelse, så finder jeg på bagsiden af hver eneste låge både skøn lakrids, men også her en sød lille tekst. En tekst der fra dag til dag er forskellig og altså ikke den samme smøre igen og igen. Ikke nok med at jeg kan nyde den gode kvalitets lakrids, som julekalenderen er spækket med, jeg får også en lille hilsen med på vejen. 

Jeg er vild med det! Nuvist, jeg har muligvis fået afsløret mig selv. Jeg ER en kæmpe ynder af historiefortællinger i alle afskygninger. Om du deler dette med mig eller ej, så har folkene bag Johan Bülow, formået at gøre sin julekalender hyggelig og personlig med deres fortællinger – det tænker jeg at alle synes om 🙂 

Mette-anmeldelse-bulows-julekalender-2020

Og nu skal vi jo ikke glemme smagen!

Smagspaletten er totalt afdækket. Wow, for mange forskellige smagsindtryk julekalenderen giver. Der er både det traditionelle, det der er kræset lidt mere om, det anderledes og det helt vildt overraskende. Jeg vil ikke lyve for dig. Det er ikke dem alle, som jeg kan lide. Men! Jeg synes det er mega fedt, at prøve alle smagssammensætningerne – også dem som ikke falder i min smag. 

Det fedeste er at blive overrasket af en smagssammensætning, som jeg næsten på forhånd har dømt ude – for så at finde ud af at jeg faktisk synes det smager helt vildt fantastisk. Nu er jeg sådan én, der godt kan være en liiiiille smule tilbøjelig til at vælge de søde sager jeg i forvejen ved jeg godt kan lide – selvom jeg faktisk er gigantisk tilhænger af at udforske i både det salte og søde køkken. Derfor er jeg meget begejstret for at blive præsenteret for så brede smagsnuancer, som Johan Bülows lakrids julekalender tilbyder.

Johan Bülow Lakridsjulekalender 2020 - 1

Julehjerter til Johan Bülow lakrids Julekalender

Efter nøje overvejelser, har jeg valgt at give lakrids julekalenderen fra Johan Bülow 5 ud af 5 julehjerter! Jeg skal ærligt indrømme, at jeg normalt er stor fortaler for, at en rigtig julekalender skal være med chokolade. Den holdning gør Johan Bülow Lakrids julekalender dog helt til skamme, da de formår at lave en julekalender, der ikke bare smager godt, men også har et æstetisk flot udseende, så man rent faktisk gider at have den stående fremme.  

5 store julehjerter herfra! <3 <3 <3 <3 <3  

Er du blevet fristet? Så kan du købe Johan Bülow Lakrids julekalender lige her.

Johan Bülow Lakridsjulekalender 2020