Bedst sælgende julekalendere til kvinder

Jøsses der findes mange varianter af julekalender til kvinder. Uoverskueligt mange – også selvom de samles i en kategori med julekalendere til kvinder! Frygt ej, vi har her samlet en top liste med julekalendere til kvinder – mon ikke den helt rigtige findes her, eller i hvert fald giver dig inspiration til at finde den. Om det så er til konen, kæresten, veninden, datteren eller den kæder moder. Tjek det ud! 🙂 

Sinful 12 Days of Christmas Adventures til Kvinder

Denne sensationelle julekalender er skabt til at tænde gnisten i din jul som aldrig før. Bag de 12 låger gemmer der sig en luksuriøs samling af eksklusive produkter, nøje udvalgt for at pirre og fornøje. Du vil blive forkælet med alt fra forførende vibrerende legetøj til frækt tilbehør, der åbner døren til en spændende verden af intimitet og nydelse – alt sammen med en samlet værdi på 1500 kr.

Uanset om du nyder øjeblikket solo eller med en partner, er denne kalender en invitation til at udforske dine dybeste ønsker. Lad dig inspirere af det medfølgende hæfte, der guider dig til den ultimative oplevelse med hvert produkt.

For at sikre den mest behagelige oplevelse, sørg for at have vandbaseret glidecreme, massageolie og sexlegetøjsrens klar.

 

Denne unikke Sinful julekalender er kun tilgængelig i begrænset antal, så skynd dig og sikre din, så du ikke går glip af årets mest pirrende juleeventyr!

Summerbird - ÈDITION NOËL Julekalender

Introducerer årets mest fortryllende ÈDITION NOËL julekalender fra danske Summerbird i 2023. Bag de elegante låger gemmer sig 48 stykker udsøgt økologisk dessertchokolade, skabt til at vække dine smagsløg til live. Dette er kulminationen af chokoladekalendere for sande chokolade-entusiaster.

Summerbird har også skabt en dedikeret kalender med kun amber-variationer, en “single” kalender med en overraskelse bag hver låge, samt en delingsvenlig kalender med to lækkerier bag hver låge.

Har du en tidligere kalender gemt væk? Giv den nyt liv med en påfyldning af frisk, økologisk Summerbird chokolade, og lad julens magi fortsætte. Oplev den ultimative chokoladeoplevelse og gør din jul uforglemmelig med Summerbird ÈDITION NOËL julekalender.

Marcipan Julekalender fra Anthon Berg

Glæd dig til en festlig og velsmagende nedtælling til jul med Anthon Bergs eksklusive Marcipanjulekalender! Mens decembermørket sænker sig, er denne kalender fyldt med lækker marcipan omgivet af luksuriøs chokolade din bedste ven. Lad børnene have den almindelige mælkechokolade – for dig er der kun det bedste.

Bag hver låge gemmer sig Anthon Bergs mest forførende marcipanvarianter. Forestil dig at smage jordbær i mousserende vin, silkeblød nougat, forfriskende appelsin eller dekadent blomme i Madeira. Hver bid er en rejse ind i en verden af sublim smagsoplevelse.

 

Sæt en ny standard for din julekalender i år med Anthon Bergs udsøgte marcipanfyldte mesterværker. Lad din mund løbe i vand og lad nedtællingen til juleaften blive til en uforglemmelig, kulinarisk oplevelse!

Billede Julekalender XXL med Ferrero chokolader

Når chokolade julekalenderen skal gøre lidt mere personlig 🙂

NYX Professional Makeup Julekalender

Julekalender med fremragende make-up!

Baileys Julekalender

Bailey i en julekalender – need to say more? 🙂

Lakrids By Johan Bülow Julekalender 2021

Lakrids julekalender med dansk lakrids i verdensklasse!

Karamelleriet 2021 White Christmas Julekalender

Karamel julekalender, med karamel som bare smelter i munden – ja tak!

Kaffe julekalender - The Brew Company

Uhh, en kaffe julekalender til den lille barista!

Puk's Delikatesser - Julekalender

Forskellige delikatesser, som den kreative sjæl kan slå sig løs med!

Lav Din Egen Tekst Julekalender

Når det er tanken der tæller <3

Adventskalender med hvidvin, rødvin & portvin - deluxe

Det er godt nok en adventskalender – så den står af 4 gaver. 
Men så er det også nogle VIRKELIG gode gaver! 

Bare en lille info, så findes denne herlighed også i 2 udgaver, som kun indeholder rødvin:

Adventskalender med rødvin – klassisk til 499,-
Adventskalender med rødvin – eksklusiv til 749,-

Gourmet mix slik julekalender

Denne julekalender er ikke bare spækket med lækkert gourmet slik, både i form af lakrids, chokolade, karamel og andre overraskelser – den er tilmed direkte smuk at se på! Bare WAUW! 

The Mallows Marshmallows Julekalender

Hvis juleskummet ikke helt kan gøre det, så kan denne luksuriøse gourmet marshmallow julekalender helt sikkert! 

Ikke nok med at der er hele 2 stk. lækkerier pr. dag, så er der tilmed også en låge nr. 25 – JA TAK! 🙂

Joe & Sephs Gourmet Popcorn Julekalender

Hvilken kvinde kan ikke lide hygge med en god skål popcorn? 
Denne julekalender tager popcornene til next level! Julekalenderen leverer den ene smagsoplevelsen efter den anden – jo den er god nok, alt sammen i form af de folkekære popcorn! 

Matas Beauty Pakkekalender Natur

Matas er en klassiker blandt julekalender til kvinder og i år er absolut ikke en undtagelse. Denne udgave er med Matas natur serie – vildt lækker! 

Hvis det ikke lige er natur udgaven der er sagen, så findes der da heldig også andre varianter: 

Matas Beauty Pakkekalender Classic til 479,96,-
Matas Beauty Pakkekalender Luksus til 999,95,-

 

Pukka Te Julekalender

Kolde vinter juledage kalder snild på en dejlig og smagfuld kop te! <3

Billede Julekalender med 24 billeder

Giv den mest personlige julekalender, hvor det virkelig er tanken der tæller! En julekalender med 24 stk. billeder som du helt selv vælger!

Clinique Beauty Juekalender

Forkæl en kvinde med lækre produkter fra det populære Clinique!

Simply Chocolate Chokoladejulekalender

Den lækreste chokolade i RIGELIGE mængder! Denne chokoladejulekalender kan du ikke gå galt i byen med! HAPS!