Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/finddinjulekalender.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Anmeldelse af julekalender 2020 - Vi tester og anmelder for dig - Læs mere

Toplister

Toplister fra Mette & Thomas

For at gøre din julekalender jagt langt nemmere, har vi for udvalgte emner lavet toplister. 

Med top-listerne har vi allerede gennemgået det kæmpe store julekalender udvalg for dig og giver en mere overskuelig og nøje udvalgt oversigt som gerne skal hjælpe og inspirere dig til at finde den helt rigtige julekalender! 

Top julekalendere til kvinder i 2022

Skal du købe en julekalender til en heldig kvinde i dit liv?Og mangler du lidt inspiration til, hvilken det skal være? Så tag et kig på denne liste som giver bud på nogle fantastiske julekalendere til kvinder i 2020! 

Anderledes julekalendere i 2022

Skal dette års julekalender ikke være den samme chokolade julekalender? Skal der i år ske noget anderledes? Så tjek Mette & Thomas’ bud på julekalendere der er lidt mere anderledes og skæve end dem vi er vant til.. 

Friends-Julekalender

Bedste erotiske julekalendere i 2022

Er du på jagt efter en erotisk julekalender til kæresten eller  trænger kammeraten til  at få lidt fut i kærlighedslivet, så kan du læse Mette’s anbefaling til en erotisk julekalender i 2020.